Over

Wij zijn ontwerpers, die zich inzetten voor een positieve impact met de zorg. Dit doen we als en met social designers, vernieuwers, design thinkers, co-creatie experts, UX-designers (user experience), interaction designers, innovatie experts, product owners, scrummasters, en gebruikers onderzoekers. Samen verhelderen we met de professionals van de werkvloer de problemen, uitdagingen, vragen en ideeën die spelen. Deze worden inzichtelijk gemaakt en en gefilterd tot  innovatieve oplossingen die een bijdragen leveren aan een betere zorg door een ontwerp- en testtraject samen met de doelgroep. 

Buro Zorgelozer is opgericht door Hilde de Wit en Gerjanne van Gink. 

Hilde en Gerjanne
Hilde de Wit & Gerjanne van Gink

Hilde de Wit – Strategisch en innovatie ehealth Designer  

Samen innoveren we de zorg. Met professionals van de werkvloer verheldert Hilde de problemen, uitdagingen, vragen en ideeën die spelen. Deze worden inzichtelijk gemaakt en plannen worden gecreëerd waarmee innovatieve oplossingen een bijdragen leveren aan een betere zorg.

Hilde studeerde Interaction Design en werkt als UX ontwerper en projectmanager in de zorg. Design Thinking, Agile, gebruikersonderzoek, vraagverheldering, visueel communiceren zet ze in voor een inclusieve samenleving en een betere wereld. Hilde zit vol creatieve ideeën en oplossingen en maakt iedereen onderdeel van het creatieve ontwerpprocess.

Meer over Hilde…

Gerjanne van Gink – Productvormgever en healthcare innovator.
Gerjanne van Gink heeft veel ervaring in het doen van ontwerpprojecten met kwetsbare en mensen die zich door hun ziektebeeld niet goed meer konden uiten. 

Zijn ontwierp een vergeet-mij-niet-pad om op een positieve manier aandacht te vragen voor mensen met dementie, een boodschappentas die eenzaamheid verkleint. Productvormgever en healthcare innovator Gerjanne van Gink richt zich in haar ontwerpstudio op sociaal / maatschappelijke vraagstukken. Met haar ontwerpen vraagt ze aandacht voor een probleem, draagt oplossingen aan, doet onderzoek naar de toekomstscenario’s.

Zoals een onderzoek naar de inzet van smart products bij mensen met Alzheimer, om de zelfstandigheid te vergroten op een empathische manier.

Meer over Gerjanne…